Water

Voor alles wat met water te maken heeft zit u goed bij uw installateur Gerrit de Jonge Techniek uit Goes.

Waterleiding

waterleiding door installateur uit Goes, Gerrit de Jonge Techniek

Voor alle werkzaamheden aan uw waterleidinginstallaties bent u bij Gerrit de Jonge Techniek uit Goes aan het juiste adres. Van het aanleggen van complete waterleidinginstallaties tot het verhelpen van lekkages. Waterleidingen zorgen dat het water vanaf de watermeter naar alle tappunten in uw woning gaat. De leidingen en koppelingen die Gerrit de Jonge Techniek hiervoor gebruikt zijn uitsluiten Kiwa en Giveg gekeurd. Wij sluiten het leidingwerk uitsluitend aan volgens de hiervoor geldende kwaliteitsnormen en voorschriften. Ook waarborgen wij het tracé van het leidingwerk en bepalen wij samen met u welke materiaalkeuze, koperen buis of kunststof buis,  in uw geval de beste is. Ook wordt de exacte plaats van de tappunten bepaald, zodoende komt u achteraf niet voor onplezierige verrassingen te staan.

Ook zal onze medewerker de juiste adviezen geven om uw waterinstallatie te beschermen tegen de legionellabacterie.

Meer informatie over uw waterleiding of heeft u een lekkende kraan of andere lekkage?

Waterleiding aanpassen

Gerrit de Jonge Techniek kan uw waterleidingen verleggen voor bijvoorbeeld het maken van aansluitingen voor uw vaatwasser, wasmachine of uw nieuwe keuken of badkamergasfornuis. Uw installateur uit Goes verzorgt dit op een professionele wijze voor u.  Dit geldt tevens voor overige keukeninstallaties, zoals bijvoorbeeld uw mengkraan of quooker.

Lekkende kraan, bel uw installateur in Goes, Gerrit de Jonge Techniek
Das zeigen euch in diesem seminar wissenschaftler ghostwriter hausarbeit des meet batterieforschungszentrums der uni münster.