Verwarming

Een belangrijke activiteit van Gerrit de Jonge Techniek, is het verzorgen van verwarmingsinstallaties.

Uw verwarming – veilig en comfortabel!

Verwarming door Gerrit de Jonge Techniek

Gerrit de Jonge Techniek is gespecialiseerd in het adviseren en installeren van de juiste verwarmingsoplossing bij u thuis of bij uw op het bedrijf. Of het is voor het plaatsen van een nieuwe cv-ketel, het onderhouden van uw huidige cv-ketel of het uitbreiden van de bestaande verwarmingsinstallatie, u bent bij ons aan het juiste adres.

Nieuwe cv-ketel:

Bent u toe aan een nieuwe cv-ketel dan kan Gerrit de Jonge Techniek u adviseren welke cv-ketel het beste bij uw situatie past en zorgen voor vakkundige installatie. In een gesprek bij u thuis, door een van onze medewerkers, wordt uw situatie doorgesproken en bekeken. Dit zodat wij u een maatwerk offerte kunnen aanbieden die aansluit op uw wensen. Hierdoor sluiten wij vervelende verassingen, zoals extra kosten, uit. In de offerte staat ook dat buitenom de te adviseren cv-ketel ook een aantal onderdelen uit de bestaande installatie worden vervangen zoals het expansievat, vulslang, inlaatcombinatie, overstortventiel en de gaskraan.

Gerrit de Jonge Techniek is dealer van:

  • Vaillant (www.vaillant.nl)
  • Remeha (www.remeha.nl)
  • Nefit (www.nefit.nl)

Offerte voor een nieuwe cv-ketel?

Wilt u een vrijblijvende offerte voor het vervangen van uw cv-ketel ontvangen, laat direct uw gegevens achter en wij zullen u zo spoedig mogelijk benaderen voor een vrijblijvende afspraak. U kunt uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen.

Onderhoud aan uw cv-ketel:

Uw cv-ketel werkt iedere dag, dit omdat  uw cv-ketel  in veel gevallen ook uw warmwater voorziening verzorgt. Wanneer de hete kraan wordt aangezet komt de cv-ketel in bedrijf. Door deze werking ontstaat er vuil wat het rendement kan verlagen. Goed en regelmatig onderhoud verzekert een hoger rendement, helpt energie te besparen en zorgt voor optimale veiligheid. Een vuile ketel zorgt voor slijtage van bepaalde onderdelen. Daarom zorgt regelmatig onderhoud voor verlenging van de levensduur van uw cv-ketel.

Bij Gerrit de Jonge Techniek heeft u geen “standaard” onderhoudscontract waar u jaarlijks een vast bedrag voor moet betalen. Wanneer u er voor kiest uw cv-ketel door Gerrit de Jonge Techniek te laten onderhouden bent u automatisch verzekerd van onze service en kunt u altijd een beroep op onze monteur doen door contact met ons kantoor op te nemen. Buiten kantoortijden kunt u onze servicemonteur ook via ons gewone telefoonnummer bereiken. Wij rekenen voor onze klanten het standaard uurtarief, er worden dus geen speciale tarieven voor zon- en feestdagen gerekend.

Voor het afspreken voor een onderhoudsbeurt kunt u hiernaast het formulier invullen en aan ons versturen en wij nemen contact met u op. Gaat het niet via deze aanvraag dan neemt een van onze medewerkers 1x per jaar, of desgewenst 1x per 2 jaar, contact met u op om de onderhoudsbeurt in te plannen.

De verwarmingsinstallatie:

Voor uitbreiding of  betere afstemming van de warmteafgifte in uw situatie kunnen wij u ook altijd adviseren of helpen met de installatie hiervan. U kunt hier denken aan het aanbrengen van vloerverwarming of het installeren van extra of speciale radiatoren of convectoren.  Kijk hiervoor op onze rubrieken vloerverwarming en radiatoren.

Voor het regelen van de temperatuur van de centrale verwarming geven wij u ook graag advies. Dit onderdeel kan voor een groot gedeelte het comfort van de installatie bepalen. Er zijn diverse thermostaten waar u als klant tussen kunt kiezen voor het bepalen van het juiste comfort. Van een eenvoudige aan/uit thermostaat tot een draadloze op afstand (via telefoon) te regelen slimme thermostaat.

Wilt u graag meer informatie over onze diensten op gebied van radiatoren of wilt u gelijk een offerte aanvragen, neem dan gelijk contact op met Gerrit de Jonge Techniek via het contactformulier en wij maken een afspraak met u of neem telefonisch contact met ons op.

Meer informatie over verwarming?

Vloerverwarming

Verwarming door Gerrit de Jonge Techniek

Gaat u verbouwen, of zijn uw vloeren aan vervanging toe? Denk dan eens aan vloerverwarming. Met vloerverwarming kunt u uw woning op een aangename en comfortabele manier verwarmen. Het is bovendien een zeer efficiënte vorm van verwarming waarmee u ook nog eens op uw energierekening kan besparen.
Vloerverwarming kan zowel als hoofdverwarming als bijverwarming worden aangebracht. Een van de medewerkers van Gerrit de Jonge Techniek zal u graag van adviseren en alle zaken die relevant zijn met u doornemen.

Droog of nat systeem:

Er bestaan verschillende vloerverwarmingssystemen. Grofweg kan men ze indelen in droog en nat. Naast elektrische systemen zijn er systemen die met warm water worden verwarmd.
Ook bij de aanleg kan men onderscheid maken in droge en natte systemen.
Bij droogbouwsystemen worden de verwarmingselementen (meestal slangen) op noppenplaten bevestigd. Tegenwoordig kunnen droogbouwsystemen onder bijna alle soorten vloerbedekking worden toegepast. Deze systemen kunnen relatief snel worden aangelegd door de voorgevormde materialen.
Bij natbouwsystemen worden de slangen in cement gelegd. Deze systemen zijn iets minder efficiënt en het duurt na aanleg langer voordat het systeem gebruik kan worden.
Bij bestaande vloeren moeten de slangen soms in de vloer worden ingefreesd.
Elektrische vloerverwarming word met name toegepast in badkamers, maar ook in andere ruimtes. Het kan ook dienen als hoofdverwarming. Deze systemen stellen wel extra eisen aan de aarding van de kabels en snoeren.

 

Hoofdverwarming:

Wanneer de oppervlakte in uw woning groot genoeg is en dus het stralingsoppervlak groot genoeg is, kan de vloerverwarming als hoofdverwarming dienen en zijn geen radiatoren meer nodig. Hierbij wordt ook gekeken naar de temperatuur van de vloer, het type vloer, de dikte van de vloer, de gewenste kamer temperatuur en de aanwezige isolatie. Vloerverwarming geeft een gelijkmatige verwarming en zorgt ervoor dat de vloeren prettig aanvoelen.
De temperatuur kan centraal geregeld met een thermostaat waarbij voor ieder vertrek een andere temperatuur kan worden ingesteld.

Gerrit de Jonge Techniek uit Goes verzorgt de gehele procedure van ontwerp inclusief alle berekeningen, het uittekenen van verlegschema’s, de werkcoördinatie, het plaatsen van de vloerverwarming en het in bedrijf stellen van de installatie.

Radiatoren

Wanneer u over een CV-installatie beschikt, dan heeft u natuurlijk ook bijbehorende radiatoren in huis, welke verantwoordelijk zijn voor de warmteoverdracht. Uit onze ervaring blijkt echter dat veel mensen niet tevreden zijn over hun huidige radiatoren; of de radiatoren functioneren niet naar behoren, of ze hebben niet de gewenste uitstraling. Radiatoren zijn niet langer meer het lelijke eendje in het vertrek. Een van de medewerkers van Gerrit de Jonge Techniek in Goes zal u graag voorlichten welk soort en type radiator voor u geschikt is. Kiest u voor een eenvoudige radiator of juist voor een mooie design radiator. Wij kunnen u heel veel laten zien. Wij kunnen heel veel merken leveren maar wij werken het meest met onderstaande merken:

 

Waterzijdig inregelen

Worden uw radiatoren slechts gedeeltelijk warm? Duurt het erg lang voordat ze opwarmen? Of worden ze soms veel te heet? Dan is de kans groot dat ook u bij de 75% van de Nederlandse huishoudens behoort waarbij de radiatoren niet goed zijn ingeregeld. Dit probleem is gelukkig vrij eenvoudig te verhelpen. Een medewerker van Gerrit de Jonge Techniek uit Goes kan uw radiatoren waterzijdig inregelen. Hierdoor worden ze weer van de juiste toestroom warm water voorzien en u weer van een aangenaam binnenklimaat kunt genieten. Een bijkomend voordeel: waterzijdig inregelen levert ook een mooie energiebesparing op!

 

Uitstraling

U bent ongetwijfeld bekend met de conventionele, niet al te fraai ogende radiatoren die zich onder raampartijen bevinden. Sterker nog, de kans is groot dat u deze ook in huis heeft. Als radiatorspecialist zien wij vaak situaties waarin men de radiatoren tracht te ‘verbergen,’ bijvoorbeeld door extra lange gordijnen op te hangen. Dit soort ‘oplossingen’ zorgen echter voor een belemmering van de warmteoverdracht. Het kan ook anders! Er zijn tegenwoordig namelijk schitterende designradiatoren verkrijgbaar, in alle denkbare kleuren. Veel van deze designradiatoren lijken in niets op de conventionele radiatoren en kunnen moeiteloos in diverse interieurs geplaatst worden. Door nieuwe radiatoren te laten plaatsen creëert u heel eenvoudig de gewenste uitstraling.

Verwarming door Gerrit de Jonge Techniek