Sanitair

Heerlijk en comfortabel!

Wat verstaan we onder sanitair

Luxe sanitair

Onder sanitair verstaan we eigenlijk alles wat er tijdens het bouwen of renoveren ven een gebouw of huis geplaatst wordt in de badkamer, slaapkamer, toilet, douche enz. met als doel ‘het lichaam te verzorgen’. Dus vanaf de waterleiding tot de kraan en van de afvoer tot het riool en alles wat er tussen zit valt onder de noemer ‘sanitair’.

Meer informatie over sanitair?

Plaatsing en reparaties van sanitair

Sanitair plaatsen:

Bij het aanleggen van sanitair komt ook het nodige installatiewerk kijken. Leidingen voor warm en koud water, afvoer, boilers, maar denk ook bijvoorbeeld aan vloerverwarming voor optimaal comfort in de badkamer.  Het is daarom belangrijk dat het door een deskundige monteur van Gerrit de Jonge Techniek gedaan wordt. Ook het gebruik van kwalitatief goede materialen is uiterst van belang. Als erkende installateur zijn wij gespecialiseerd in de uitvoer van werkzaamheden zoals vervanging en plaatsing van uw sanitair. Hierbij kunt u denken aan het renoveren van badkamer en of toilet of alles in een nieuwe situatie installeren.

Reparaties:

Voor alle werkzaamheden op sanitair gebied kunt u direct contact opnemen met ons. Wij zijn dé specialist die u zoekt voor het vervangen van een kraan, een douchegarnituur of de montage van een douchecabine inclusief leidingwerk. Grote en kleine reparaties onze ervaren monteurs staan voor u klaar.

nieuw geplaatst sanitair

Renovatie en nieuwbouw

Lekkende kraan, bel uw installateur in Goes, Gerrit de Jonge Techniek

Renovatie:

Een grondige renovatie van de sanitaire ruimtes in uw huis of bedrijfspand vergt enige ervaring en is daarom ook een specialistische klus. Schakel met een gerust gevoel Gerrit de Jonge Techniek in voor de plaatsing van uw sanitair. Door ons is te schakelen voorkomt u om hier jarenlange problemen aan te overhouden. U kan van ons verwachten dat renovatie klussen gedegen uitgevoerd worden. Het renoveren van een sanitaire ruimte is een ingrijpende klus maar vaak wel voordeliger dan wanneer u er voor kiest om alles nieuw te plaatsen. Hedendaags zijn er vele mogelijkheden om uw sanitaire ruimtes weer een frisse uitstraling mee te geven zonder dat alles vervangen moet worden. Wij nemen u graag mee naar een van de showrooms van onze leveranciers, zodat u de juiste badkamer spullen kan kiezen in het echt. Desgewenst wordt hier op maat een 3D tekening van gemaakt. Gerrit de Jonge Techniek verzorgt de renovatie van advies/ontwerp tot oplevering.

Nieuwbouw:

Wanneer u bijvoorbeeld bij nieuwbouw of verhuizing een andere woning of bedrijfspand betrekt zijn het vaak de sanitaire ruimtes die niet voldoen aan de gestelde eisen of stijl die u graag wil hebben. Het kan voorkomen dat u zelfs nog mag beslissen hoe u de sanitaire ruimtes wil hebben. Een groot voordeel want u kunt direct een keuze maken die helemaal bij u past. U heeft een bepaald eind beeld en een lijst met wensen voor het sanitair opgesteld. De vervolgstappen zijn van groot belang. Hier kunnen wij u bijstaan door u te voorzien van deskundig advies en waar mogelijk de plaatsing van het sanitair. Wij nemen u graag mee naar een van de showrooms van onze leveranciers, zodat die geheel voor u het juiste sanitair op maat in 3D tekening ontwerpen. Wij verzorgen de gehele installatie van de sanitaire ruimtes in uw huis of bedrijfspand van advies/ontwerp tot oplevering.

Miva (minder validen)

MIVA (minder validen):

Ook voor aangepast sanitair kunt u bij ons terecht zodat u met deze ingrepen uzelf toch kan redden op het toilet en in de badkamer. Ook hierin adviseren wij u graag en staan wij u bij.

 

Wilt u graag meer informatie over onze diensten op gebied van sanitair of wilt u gelijk een offerte aanvragen, neem dan gelijk contact op met Gerrit de Jonge Techniek via onderstaand formulier en wij maken een afspraak met u of neem telefonisch contact met ons op.

Distinguishing a student’s expression of a religious viewpoint, which may be constitutionally protected dissertation writing services minneapolis speech, from a student’s unprotected religious proselytizing, can be hard, the judge said.