Riolering

Riolering.

Riolering, het transport van afvalwater vereist echt vakmanschap!

Riolering door Gerrit de Jonge Techniek

Riolering aanleggen of aanpassent:

Het klinkt simpel een riool aanleggen, maar er komt echt wel wat bij kijken. De monteurs van Gerrit de Jonge Techniek zijn vakkundig en hebben geruime riolerings ervaring. Samen met u als klant kijken zij wat de beste riool oplossing is voor uw situatie. Verschillende huizen vragen om verschillende aanpakken. Maatwerk binnen uw budget. Bestaande bouw of nieuwbouw, een riolering is een belangrijk onderdeel van uw leef of werk omgeving! Wij willen het u zo makkelijk mogelijk maken door de riolering vakkundig binnen uw budget aan te leggen. Ook als het alleen het bijplaatsen van bijvoorbeeld een vaatwasser waar een afvoer voor nodig is of een plaats in huis waar de cv-ketel naar toe moet passen wij graag uw riolering aan. Denk ook aan kleine wijzigingen omdat u een nieuwe keuken of badkamer wilt waar de aansluitingen van de afvoeren net weer op een andere plaats moeten.!

Riolering aansluiten:

Een bestaand of nieuw riool moet nauwkeurig aansluiten op het hoofdriool. Wanneer dit niet gebeurd is de kans groot dat het water in uw riool niet goed doorstroomt en de kans op riool lekkage of riool verstoppingen groot. Onze monteur bekijken uw riool en zorgen voor de juiste materialen om uw riool aansluiting zo vloeiend mogelijk te maken. Bent u een huis aan het bouwen of wordt er in uw straat het hoofdriool vervangen, neem contact met ons op!

Meer informatie over uw riolering?

Verstopte riolering

Door ouderdom, slijtage en verzakkingen kan het zijn dat uw riolering niet optimaal werkt. Meerdere problemen zoals lekkages, stank, gevelbreuk kunnen dan ontstaan. In dit geval zouden wij na een inspectie kunnen adviseren om uw riolering compleet te vervangen.

Onze deskundige medewerkers leggen in dat geval een compleet nieuw rioolsysteem aan, waarbij zij er voor zorgen voor een optimale doorstroming en een perfect aansluiting op het hoofdriool.

Uiteraard snappen wij ook wel dat het vervangen van het complete riool niet altijd uitkomt, daarom kunnen wij in overleg ook kijken of wij een gedeelte kunnen renoveren zodat onze werkzaamheden binnen uw budget vallen. Na het inspecteren van het riool, beoordelen wij vakkundig welke delen vervangen moeten worden en bieden wij u een passende oplossing binnen uw budget. 
Bestaande bouw of nieuwbouw, een riolering is een belangrijk onderdeel van uw leef of werk omgeving! Wij willen het u zo makkelijk mogelijk maken door met u mee te denken!

Uw riolering verstopt? Gerrit de Jonge Techniek helpt u snel en vakkundig.