Gas

Voor het aanleggen van een gasleiding of het uitvoeren van een reparatie aan uw gasleiding bent u bij ons aan het goede adres.

Gasleidingen.

Gasleiding door Gerrit de Jonge Techniek

Voor alle werkzaamheden aan uw gasleiding bent u bij Gerrit de Jonge Techniek uit Goes aan het juiste adres. Van het aanleggen van complete gasleiding tot het verhelpen van lekkages. Een gasleiding zorgt dat het gas vanuit de gasmeter uit de meterkast naar alle tappunten in uw woning gaat. De leidingen en koppelingen die Gerrit de Jonge Techniek hiervoor gebruikt zijn uitsluiten Kiwa en Giveg gekeurd. Wij sluiten het leidingwerk uitsluitend aan volgens de hiervoor geldende kwaliteitsnormen en voorschriften. Ook waarborgen wij het tracé van het leidingwerk en bepalen wij samen met u welke materiaalkeuze, koperen buis of kunststof buis,  in uw geval de beste is. Ook wordt de exacte plaats van de tappunten bepaald, zodoende komt u achteraf niet voor onplezierige verrassingen te staan.

Ook bent u bij ons aan het juiste adres wanneer uw gasleiding moet worden aangepast omdat er een ander aansluiting voor bijvoorbeeld uw gasfornuis of uw gashaard moet worden gemaakt. Uiteraard moet dit ook professioneel gebeuren!

Meer informatie over het aanleggen van uw gasleiding of een gas lekkage?

Gasinstallatie

Een deskundig en veilig aangelegd gasleidingnetwerk is van levensbelang. Gerrit de Jonge Techniek heeft hier een ruime ervaring in en is uw totaalinstallateur die dit graag voor uw uitvoert. De aanleg van leidingwerk wordt uitgevoerd volgens de daarvoor geldende kwaliteitsnormen en voorschriften. Na het  controleren van uw gasinstallatie en het vervangen van leidingen, wordt uw systeem voor ingebruikname uitgebreid getest op gasdichtheid om weglekken uit te sluiten.

Heeft u last van gaslucht of vermoedt u een gaslekkage, neemt u dan zo snel mogelijk contact op. Wij helpen u altijd zo spoedig mogelijk, zodat u weer zeker kunt zijn van een betrouwbare  gasinstallatie en u zich weer veilig kunt voelen in uw woning.

Gasleiding door Gerrit de Jonge Techniek
homework help proceed to investigate.